Thuis

Shenzhen Atland Leather Co.,Limited

Van goede kwaliteit het leergeval van appeliphone voor verkoop
Wij hebben met Atland-Leer meer dan 5 jaar samengewerkt. Wij hebben snel in één van de belangrijke leverancier van leergoederen in Japan groeien.

—— Shimomura Shigetaka

Atland verstrekt een sterke kwaliteitsborging voor onze online winkel. Al hun geval van het telefoonleer maakte met de leermaterialen van uitstekende kwaliteit en vakmanschap.

—— Kathy

Ik ben online Chatten Nu

Shenzhen Atland Leather Co.,Limited

1 2 3 4 5
Shenzhen Atland Leather Co.,Limited Shenzhen Atland Leather Co.,Limited Shenzhen Atland Leather Co.,Limited Shenzhen Atland Leather Co.,Limited Shenzhen Atland Leather Co.,Limited
Fabrieksgebouw olieverfschilderij Het naaien verpakking Kantoor

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Importeur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Atland
Aantal werknemers : 100~200
Jaarlijkse omzet : 1500000-2500000
Opgericht Jaar : 2011
Export pct : 70% - 80%

Opgericht in 2011, is het Leerco. van Shenzhen Atland, Ltd één van de belangrijke fabrikant van het leergeval van de celtelefoon, het geval van het tabletleer, iQOS leergeval. Met meer dan 10 jaar ervarings, wijdden wij om hoog de goederenproduct van het eindleer voor klanten te verstrekken.

 

Het Atlandleer is zowel de ontwerper & fabrikant verstrekt de volledige productieprocessen binnenshuis, passen wij ISO9001-norm op elke procedure van productie toe om ervoor te zorgen alle producten onder de fijnste kwaliteit zijn. Vandaag is een era van de achtervolging, zoekt de mobiele consument levensstijlmerken en producten die met hen resoneren.

 

Ongeveer combineert het ontwerp, onze gevallen praktisch en stijlen die superieure kwaliteitsleer, en aandacht aan detail demonstreren.

 

Ongeveer is carftmanship, alle gevallen meticulously handcrafted door een team van hartstochtelijk leer artisans. Wij hangen nog de oude technieken aan, leren van het oude proces van de handtasproductie. Om de meer luxueuze kwaliteit van het product te verzekeren.

 

Ongeveer materiaal, gebruiken wij slechts het materiaal van het premieleer, ecologisch verklaard dat zacht is. Wij geloven dat de achtervolging van voortreffelijkheid in het materiaal met uitstekend van uw merk kan aanpassen.

 

Wij houden nooit op vindend betere manieren om de verkoop van de cliënt te katalyseren. Of u een startbedrijf uw eerste de portefeuillegeval zoeken van de celtelefoon bent, of een groot detailhandelaar die een ervaren partner met jaren van OEM de dienst zoeken, Atland-het Leer altijd tot uw dienst staat om uw merk te bouwen en de waarde van uw product op te heffen. Onze commissie is: om de benchmark van de industrie te zijn en met klanten te groeien.

Contactgegevens
Shenzhen Atland Leather Co.,Limited

Tel.: 86-755-2501-7762

Fax: 86-755-8969-5733

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)